An Unbiased View of بیماری زخم های پروانه ای

علائم بیماری پروانه‌ ای چیست؟ (علائم بیماری پروانه ای در نوزادان و کودکان)

متداول‌ترین نوع بیماری، بیماری پروانه‌ای ساده می‌باشد که در آن لایه خارجی پوست درگیر می‌شود و اغلب روی کف دست و پا تاثیرگذار است.

بیماری پروانه‌ای اتصالی: شدیدترین نوع بیماری است که تاول‌ها از همان بدو تولد پدیدار می‌شوند و به دلیل ایجاد تاول و زخم در تارهای صوتی صدای گریه‌ی کودک دچار خشونت و گرفتگی می‌شود.

سوراخ کردن تاول‌های جدید: با انجام این کار مانع گسترش تاول‌ها خواهید شد، جهت این کار از یک سوزن استریل استفاده کنید و در دو نقطه از تاول‌های جدید ایجاد سوراخ نمایید، اما از دستکاری آن و برداشتن پوست اضافه‌ی تاول با دست خودداری نمایید تا لایه زیرین پوست محافظت شود.

بهش اب جوش نبات دادن و تلنجوین ولی دلدردش خوب نمیشه باید چیکار کنیم

این رایج ترین شکل آن است. مشکل در لایه بیرونی پوست رشد می کند و عمدتاً کف دست ها و پاها را آلوده می کند. تاول ها معمولاً بدون زخم التیام پیدا می کنند. 

مراقبت از منطقه نگهداری پوشک: در صورت استفاده کودک از پوشک، باید نوارهای الاستیک را برداشته و نباید از دستمال مرطوب استفاده کرد و پوشک را با یک پانسمان غیر چسبنده یا لایه ضخیمی از پماد زینک اکساید استفاده کنید.

اپیدرمولیز بولوزا یا بیماری پروانه ای یک بیماری نادر است که باعث ایجاد پوستی شکننده webpage و تاول‌دار می شود. تاول‌ها ممکن است در پاسخ به آسیب جزئی، حتی در اثر گرما، مالش یا خراشیدن ظاهر شوند.

افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند پوستشان مانند بال پروانه شکننده و حساس می‌شود. شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر می‌کند و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر می‌کند.

برای مثال، کاوری را بر روی صندلی های خودرو قرار دهید و وان حمام را با یک حوله ضخیم بپوشانید.

در صورت وجود دل درد، یک پزشک باید نوزاد را معاینه کند تا در صورت وجود علائم بیماری های دیگر، آگاه شوید

یا در بحث مدیریتی، مدیر یک شرکت را تصور کنید که عصبانیت خود را بر سر کارمندان خود خالی می‌کند. این عصبانیت و انرژی منفی از طریق کارمندان به مشتری‌ها و از آن‌ها به خانواده و دوستانشان منتقل می‌شود و تاثیرات متعددی برجای می‌گذارد. بنابراین لازم است روابط خود را مدیریت کنیم و اگر گاهی دچار انرژی‌منفی شدیم آن را کنترل کرده و به دیگران انتقال ندهیم.

حتما به متخصص دیگری نیز مراجعه کنید تا بررسی های دقیق تر و آزمایشات لازم را انجام دهند.

با یک متخصص تغذیه در مورد استفاده از مکمل ها برای به حداقل رساندن فقر مواد مغذی و ویتامین صحبت کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *